Wat wil het pensioenfonds bereiken?

Gewoon goed voor elkaar

Een goed pensioen voor morgen vraagt vandaag om slimme keuzes. Daarom kiezen wij al sinds 1963 voor eenvoud en helderheid. Het zit in onze genen en werkwijze. Net als onze waarden goed, goedkoop, gastvrij en groen. Precies wat nodig is om samen te bouwen aan een pensioen van waarde. Met en voor al onze deelnemers.

 

Goed, goedkoop, gastvrij en groen

Wij regelen de pensioenen van en voor harde werkers, in een branche waar het draait om goede service en betrokkenheid. Diezelfde zorg en aandacht staan ook bij ons centraal. In alles wat wij doen voor een goed en helder pensioen.

Goed betekent voor ons meer dan 'in orde' of 'prima'. Het staat voor kwaliteit en voor het uit handen nemen van praktische zaken. Goed staat ook voor helder zijn over pensioen en de opbouw daarvan. Wij maken en houden het eenvoudig. Want daarmee blijft er simpelweg meer over voor waar het om gaat: een goed pensioen. Daar heeft iedereen het meest aan.

Morgen willen we het goed voor elkaar hebben, maar vandaag leven we ook. Daarom moet een pensioen naast goed ook goedkoop worden uitgevoerd, zo vinden wij. Want hoe slimmer wij het nu regelen, hoe meer er overblijft voor straks.

Gastvrij gaat bij ons over toegankelijk en open zijn. Wij verplaatsen ons zoveel mogelijk in de werkgever en deelnemer. Door er met elkaar voor onze deelnemers te zijn, ontstaat er dat gevoel van samen. Zo bouwen we aan een pensioen voor iedereen.     

Groen gaat bij ons over bewuste keuzes maken. Als het gaat om onze werkwijze, om beleggen en om onze rol in de maatschappij. We zijn betrokken en voelen ons verantwoordelijk. Voor de duurzame toekomst van onze deelnemers en van de wereld.  
 

Samen waardevol

Wij geloven ook in de kracht van met en voor elkaar. Samen bouwen aan de waarde van een goed pensioen en daarmee aan meerwaarde voor morgen. Of zoals wij het noemen: samen waardevol. Bij Pensioenfonds Horeca & Catering hebben we het met elkaar gewoon goed voor elkaar. Nu en later.