Goed, goedkoop en gastvrij


Een goed pensioen voor morgen vraagt vandaag om slimme keuzes. Daarom kiezen wij al sinds 1963 voor eenvoud en helderheid. Het zit in onze genen en werkw─│ze. Net als onze waarden goed, goedkoop en gastvrij. Precies wat nodig is om samen te bouwen aan een pensioen van waarde. Met en voor al onze deelnemers.

Goede service en betrokkenheid

Wij zijn een bedrijfstakpensioenfonds en regelen de pensioenen van en voor harde werkers in de horeca en catering. Wij werken, in een branche waar het draait om goede service en betrokkenheid. Diezelfde zorg en aandacht staan ook bij ons centraal. In alles wat wij doen voor een goed en helder pensioen.

Ben je 21 jaar en ouder en werk je in de horeca en catering, dan bouw je pensioen bij ons op. Maar liefst ruim 38.000 werkgevers zijn bij Pensioenfonds Horeca & Catering aangesloten met 1,3 miljoen werknemers en oud-werknemers uit de horeca en catering. Daarmee hoort Pensioenfonds Horeca & Catering in omvang bij de grootste tien pensioenfondsen van Nederland.

'Beste werkgever' keurmerk 

Dagelijks werken we met 140 bevlogen en betrokken collega’s aan de pensioenuitvoer voor de werknemers in de horeca en catering. Iedere twee jaar laat Pensioenfonds Horeca & Catering een medewerkersonderzoek uitvoeren door Effectory. Op de resultaten zijn we extra trots want daarmee behaalden wij het 'Beste werkgever' keurmerk 2018.

           

 

 

Over ons pensioenfonds

Op onze website vertellen wij je meer over Pensioenfonds Horeca & Catering. Wij informeren je over de uitvoeringskosten voor het uitvoeren van de pensioenregeling en wat ons pensioenfonds wil bereiken.

Wil je meer weten over onze cijfers of onze dekkingsgraad, of wil je weten hoe Pensioenfonds Horeca & Catering wordt bestuurd? Lees het op onze website. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.