Stem op een van de kandidaten voor het bestuur.

11
feb
2020

Zoals u eerder las zijn wij in het bestuur op zoek naar een vertegenwoordiger van de pensioengerechtigden. Een bestuurslid dat door de pensioengerechtigden van Pensioenfonds Horeca & Catering wordt gekozen. Het nieuwe bestuurslid is namelijk de persoon die de pensioengerechtigden vertegenwoordigt.

 

Wie mag stemmen?

Alle pensioengerechtigde die op 21 november 2019 een pensioen (ouderdomspensioen, vroeg­pensioen, partnerpensioen of wezenpensioen) van Pensioenfonds Horeca & Catering ontvangen en op deze datum 18 jaar of ouder waren mogen stemmen. Ze stemmen op een van de twee kandidaten die verkiesbaar zijn voor de vacature.

 

Wie zijn de kandidaten?

Uit alle reacties die wij hebben ontvangen op de vacature heeft het bestuur een selectie gemaakt. Alle kandidaten zijn beoordeeld op geschiktheid. Het is nu aan de pensioengerechtigden om hun stem te laten horen en het nieuwe bestuurslid te kiezen. Op onze website vindt u een overzicht van de kandidaten.  Hun gegevens en motivatie vindt u tevens online op de stemtool. Bent u stemgerechtigd, dan ontvangt u de inloggegevens per mail op 14 februari of per post omstreeks 14 februari. U logt in met deze gegevens om de motivaties en gegevens van de kandidaten te bekijken.

 

Hoe kunt u stemmen?

Stemgerechtigden kunnen op twee manieren stemmen. Dat kan digitaal of door middel van een stembiljet. U kan stemmen vanaf 14 februari, tot uiterlijk 28 februari 2020 23.59 uur. Dan moet het stembiljet of de digitale stem binnen zijn. Lees voor meer informatie over het stemmen de pagina ‘Stemmen’ op onze website.

 

Bekijk de verkiezingssite

Bekijk op www.phenc.nl/verkiezing alle informatie over de verkiezing, de kandidaten en het stemmen. Hier leest u ook vanaf 1 juli de verkiezingsuitslag.

 

Heeft u vragen?

Op www.phenc.nl/verkiezing leest u meer informatie en de antwoorden op de veelgestelde vragen. U mag ons natuurlijk ook een e-mail sturen of bellen. Mailen kan naar verkiezing@phenc.nl. Bellen kan op (079) 363 14 00. Ons klantteam staat van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur voor u klaar.

Alvast dank voor uw stem!