Kandidaatstelling vacature bestuur

03
okt
2019
Wij hebben volgend jaar weer een belangrijke verkiezing! Op 1 juli 2020 ontstaat in het bestuur van Pensioenfonds Horeca & Catering een vacature voor een vertegenwoordiger van alle pensioengerechtigden. Een verantwoordelijke functie, het is daarom belangrijk dat de beste kandidaat door de pensioengerechtigden van Pensioenfonds Horeca & Catering gekozen wordt. 
 

Je kan je vanaf nu niet meer aanmelden als kandidaat

De termijn van aanmelden is verlopen. Alle pensioengerechtigden die een pensioen (ouderdomspensioen, vroeg¬pensioen, partnerpensioen of wezenpensioen) van Pensioenfonds Horeca & Catering ontvangen en op 12 december 2019 18 jaar of ouder zijn mochten zich kandidaat stellen. Ook personen die geen pensioenuitkering van ons krijgen, maar wel affiniteit hebben met de horeca of catering, konden zich in de periode van 4 tot 20 oktober als kandidaat voor de functie van vertegenwoordiger van alle pensioengerechtigden aanmelden. Vakbonden of ouderenbonden konden eveneens kandidaten voordragen. Een profielomschrijving vind je op de verkiezingspagina op onze website. 

 

Wij informeren je per e-mail en per post 

Al onze pensioengerechtigden waarvan we het mailadres hebben, ontvingen op 4 oktober een e-mail. In deze e-mail informeerden wij ze over de manier waarop iemand zich kandidaat kon stellen. 
 
De pensioengerechtigden waarvan we geen mailadres hebben en de pensioengerechtigden die hebben aangegeven niet digitaal geïnformeerd te willen worden, ontvingen op 4 oktober een brief per post waarin wij ze informeerden over de mogelijkheid om zich kandidaat te stellen.
 

Stemmen vanaf februari 2020

Als er meerdere geschikte kandidaten zijn voor de positie van de vertegenwoordiger van alle pensioengerechtigden, dan is er van half februari tot eind februari 2020 een verkiezing. Meer hierover volgt op een later moment. 
 

Bekijk de verkiezingssite

Op www.phenc.nl/verkiezing vind je alle informatie over de kandidaatstelling en de verkiezing.
 

Wij houden je op de hoogte!

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit bericht? Stuur ze dan via e-mail aan bestuur@phenc.nl. Via onze website houden wij je op de hoogte van de voortgang van de verkiezing.