Onze organisatie

Wij zijn Pensioenfonds Horeca & Catering. Het pensioenfonds voor en ván alle werknemers en werkgevers in de sectoren horeca en contractcatering. Eind 2019 telden wij ruim 1,3 miljoen (ex-) werknemers en 40.000 werkgevers die bij ons zijn aangesloten. Het belegd vermogen van het pensioenfonds bedraagt € 12,6 miljard (eind 2019).

Sinds 1963 beheren en verzorgen wij de pensioenen van harde werkers in een branche waar het draait om goede service en gastvrijheid. Dit doen wij met zo’n 140 betrokken collega’s zo eenvoudig en goedkoop mogelijk. Want hoe slimmer wij het nu regelen, hoe meer er overblijft voor een goed pensioen later. Het liefst duurzaam en groen, omdat wij ook oog hebben voor onze omgeving. Dit alles onder het motto: Samen waardevol, nu en later. 

Wil jij ook samen met ons zorgen voor een goed pensioen voor onze deelnemers voor nu en later? Pak je kansen en bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie.


Ons pensioenfonds

De uitvoeringsorganisatie zorgt voor de werkgevers- en de deelnemersadministratie van het pensioenfonds. Wij voeren dit in eigen beheer uit. Hierdoor zijn we een van de goedkoopste pensioenfondsen van Nederland. Op onze pagina over ‘Hoe wordt het pensioenfonds bestuurd?’ lees je meer onze organisatie. In deze video krijg je een indruk van ons pand en je mogelijk toekomstige collega's: