In het kort

Vandaag bouwen aan morgen? Bij Pensioenfonds Horeca & Catering doen we dat elke dag, voor en samen met onze 1,3 miljoen deelnemers . En als het aan ons ligt óók met jou. Want bij ons maak je werk van pensioenen én van je loopbaan.

Wat pensioenen en jouw carrière met elkaar te maken hebben? Bij Pensioenfonds Horeca & Catering zijn we in beweging. In de goede richting: we willen vooruit. Bouwen en opbouwen door continu te innoveren; beter, slimmer en eenvoudiger waar het kan. Het zit in ons DNA. Ook in dat van jou?


Klein team, grote impact

Werk je bij ons dan wachten jou kansen, mits jij ze ziet en grijpt natuurlijk. We houden namelijk van mensen met ideeën. Mensen die anders kijken, voorbij bestaande processen en structuren. Precies wat nodig is om elkaar en ons pensioenfonds in beweging te houden.

Met en voor elkaar verschil maken vanuit betrokkenheid, dat is onze werkwijze en cultuur. Want samenwerken, elkaar uitdagen en van elkaar leren, maakt ons sterker. Zo hebben we samen grote impact. Op de pensioenen van onze 1,3 miljoen pensioendeelnemers én op elkaar. Dus ook op jou en je loopbaan.

Je krijgt de ruimte om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door cursussen en trainingen. En om door te groeien, binnen je functie en onze organisatie. Zo blijven we samen vooruitgaan en verbeteren. Dat mogen onze deelnemers ook van ons verwachten. Vandaag en morgen.

Werken bij Pensioenfonds Horeca & Catering is betrokken zijn bij mensen. Je zet je immers in voor pensioenen met waarde. Net zo goed zijn we voor de wereld om ons heen. Van onze koffie die wij hier drinken tot ons beleggingsbeleid: wij maken eerlijke en duurzame keuzes.


Benieuwd naar onze vacatures?