Bij ons werken?


In het kort

Vandaag bouwen aan morgen? Bij Pensioenfonds Horeca & Catering doen we dat elke dag, voor en samen met onze 1,3 miljoen deelnemers en 40.000 werkgevers. En als het aan ons ligt ook met joú. Want bij ons maak je werk van pensioenen én van je loopbaan. Wat pensioenen en jouw carrière met elkaar te maken hebben? Bij Pensioenfonds Horeca & Catering zijn we in beweging. In de goede richting: we willen vooruit. Bouwen en opbouwen door continu te innoveren; beter, slimmer en eenvoudiger waar het kan. Het zit in ons DNA. Ook in dat van jou?

Klein team, grote impact

Werk je bij ons dan wachten jou kansen, mits jij ze ziet en grijpt natuurlijk. We houden namelijk van mensen met ideeën. Mensen die anders kijken, voorbij bestaande processen en structuren. Precies wat nodig is om elkaar en ons pensioenfonds in beweging te houden. Met en voor elkaar verschil maken vanuit betrokkenheid, dat is onze werkwijze en cultuur. Want samenwerken, elkaar uitdagen en van elkaar leren, maakt ons sterker. Zo hebben we samen grote impact. Op de pensioenen van onze 1,3 miljoen pensioendeelnemers én op elkaar. Dus ook op jou en je loopbaan. Je krijgt de ruimte om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door cursussen en trainingen. En om door te groeien, binnen je functie en onze organisatie. Zo blijven we samen vooruitgaan en verbeteren. Dat mogen onze deelnemers ook van ons verwachten. Vandaag en morgen.
 

Werken bij Pensioenfonds Horeca & Catering is betrokken zijn bij mensen. Je zet je immers in voor pensioenen met waarde. Net zo goed zijn we voor de wereld om ons heen. Van onze koffie die wij hier drinken tot ons beleggingsbeleid: wij maken eerlijke en duurzame keuzes.Onze organisatie

Wij zijn Pensioenfonds Horeca & Catering. Het pensioenfonds voor en ván alle werknemers en werkgevers in de sectoren horeca en contractcatering. Eind 2020 telden wij ruim 1,3 miljoen (ex-) werknemers en 40.000 werkgevers die bij ons zijn aangesloten. Het belegd vermogen van het pensioenfonds bedraagt € 14,6 miljard (eind 2020). Sinds 1963 beheren en verzorgen wij de pensioenen van harde werkers in een branche waar het draait om goede service en gastvrijheid. Dit doen wij met zo’n 150 betrokken collega’s zo eenvoudig en goedkoop mogelijk. Want hoe slimmer wij het nu regelen, hoe meer er overblijft voor een goed pensioen later. Het liefst duurzaam en groen, omdat wij ook oog hebben voor onze omgeving. Dit alles onder het motto: Samen waardevol, nu en later. 

Wil jij ook samen met ons zorgen voor een goed pensioen voor onze deelnemers voor nu en later? Pak je kansen en bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

 


Werken bij Pensioenfonds Horeca en Catering

Iedere twee jaar laten wij een medewerkerstevredenheidsonderzoek uitvoeren. Op de resultaten zijn we supertrots, want daarmee zijn wij recenteliijk officieel benoemd tot een World-class Workplace (voorheen bekend als Beste Werkgevers, het keurmerk dat we ook al twee keer behaalden)! Medewerkers beoordelen werkgevers op goed werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent. Organisaties kunnen het keurmerk alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen. 
 

 

Werken bij Pensioenfonds Horeca en Catering betekent:

  • Werken in een kleine, informele organisatie, met korte lijnen, veel verantwoordelijkheid en ruimte voor innovatieve ideeën;
  • Werken in een flexibel concept, waarbij thuiswerken tot de standaardmogelijkheden behoort, uiteraard inclusief goede thuiswerkfaciliteiten;
  • Alle ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven door middel van opleidingen of cursussen en kennis te delen via onze eigen Academy, voor en door medewerkers;
  • Een persoonlijk budget dat je kunt besteden aan bijvoorbeeld jouw persoonlijke ontwikkeling, extra vrije dagen of een nieuwe fiets;
  • Een vitaliteitsprogramma met daarin onder andere heerlijk ontspannende stoelmassages en dagelijks vers fruit op kantoor;
  • Proosten met de gezelligste collega’s tijdens het zomer- en kerstfeest.
     


Jouw toekomstige collega’s?

"De samenwerking met collega’s is erg fijn; iedereen staat klaar om elkaar te helpen, kennis te delen en is in voor een geintje. Die sfeer en de samenwerking met de collega’s zorgen ervoor dat ik mijn werk extra leuk vind. Daarnaast spreekt de no-nonsense mentaliteit van het bedrijf mij enorm aan. Niet mopperen, maar gewoon lekker knallen met elkaar!

Pluspunten voor mij: ik heb veel vrijheid in mijn werk, krijg de kans om te doen waar ik goed in ben en mezelf te ontwikkelen en heb veel afwisseling in mijn werk. Daarbij biedt Pensioenfonds Horeca & Catering goede arbeidsvoorwaarden."
 

"Pensioenfonds Horeca & Catering is een mooi bedrijf waar veel mogelijk is. De open sfeer en werkomgeving zorgen ervoor dat het erg prettig werken is.

De prettige ontvangst en interessante gesprekken tijdens mijn sollicitatie hebben er voor gezorgd dat ik bij Pensioenfonds Horeca & Catering ben komen werken. De reden dat ik hier voorlopig graag blijf, zijn de leuke collega’s om mij heen en de kansen die ik krijg om mezelf te ontwikkelen!"

 

"Pensioenfonds Horeca & Catering is een kleine organisatie, waardoor je bij veel zaken betrokken kunt zijn, maar toch groot genoeg voor een vakinhoudelijk interessante baan. Het is een wendbare organisatie, waar mijn inzet en betrokkenheid worden gewaardeerd. Voordelen van het werken bij Pensioenfonds Horeca & Catering zijn voor mij: afwisselend en interessant werk, korte lijntjes en leuke collega’s."
 

Eerst even kort kennismaken?

Wil je (voordat je solliciteert) graag meer weten over een vacature, of we bij elkaar passen of hoe het is om bij ons te werken? Leuk! Je bent altijd welkom voor een kennismaking en een kopje koffie. Je spreekt dan met de HRM-collega die de vacature in behandeling heeft of met een van je toekomstige collega’s. Je kunt contact met ons opnemen via hrm@phenc.nl of 079 363 16 67.