Bij ons werken

Met ruim 140 collega’s in Zoetermeer werken we hard om te zorgen voor een passend pensioen voor
bijna 1,3 miljoen deelnemers uit de horeca en catering. Wij streven er ieder dag naar om onze klanten zo goed, goedkoop en gastvrij mogelijk te bedienen.

Iedere twee jaar laat Pensioenfonds Horeca & Catering een medewerkersonderzoek uitvoeren door Effectory. Op de resultaten van 2019 zijn we extra trots, want daarmee behaalden we opnieuw het 'Beste werkgever' keurmerk.

Wil jij werken bij een moderne, ambitieuze en klantgerichte organisatie? Ben je ondernemend en wil je jezelf blijvend ontwikkelen? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou.

 

Werken bij

Werken bij Pensioenfonds Horeca & Catering is uitdagend en afwisselend. Wij zijn een innovatieve organisatie die altijd zoekt naar manieren waarop onze dienstverlening beter en goedkoper kan. De pensioenwereld is continu in beweging. Er verandert veel in wet- en regelgeving en in de behoeften van werkgevers en werknemers. 

Dit vraagt van jou dat jij je verplaatst in de belevingswereld van onze klanten en ideeën aandraagt hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Centraal in onze organisatie staan twee Marktbewerkingsteams, een voor deelnemers en een voor werkgevers. Daarin werken collega’s multidisciplinair samen om de klanten optimaal te bedienen met innovatieve bedieningsconcepten en gebruikersvriendelijke portalen. Ieder vanuit hun eigen expertise, maar met een duidelijk gezamenlijk doel. Daarnaast kennen wij specialistische teams met kennis op het gebied van ICT, Gegevenslogistiek, Vermogensbeheer, Finance Control & Audit, Bestuur & Strategie, HRM. Bekijk hier het organogram van onze organisatie.

Interesse? Bekijk onze actuele vacatures. 


Privacy
Als je bij ons solliciteert, dan geef je ons met het opsturen van jouw gegevens akkoord voor het verwerken ervan in de sollicitatieprocedure. Uiterlijk vier weken na afronding van de procedure verwijderen we jouw gegevens, tenzij jij ons expliciet toestemming geeft om deze langer te bewaren. Meer over de bescherming van persoonsgegevens lees je in ons privacy statement.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een marktconform salaris, een moderne pensioenregeling en 26 vakantiedagen. Naast de vakantietoeslag van 8% kennen we een persoonlijk budget van 6% dat je vrij kunt inzetten. Als eindejaarsuitkering, maar bijvoorbeeld ook om extra vakantiedagen te kopen, een fiets te kopen of extra inleg te doen in je pensioen.

Daarnaast krijg je bij ons volop kansen om te groeien en je verder te ontwikkelen in een lerende, innovatieve organisatie. Eigen verantwoordelijkheid staat centraal in onze open cultuur. Samenwerking met collega’s in een flexibele, inspirerende werkomgeving is de sleutel voor ons succes.

Integriteit

Omdat we de hele dag aan het werk zijn met het geld van anderen, vinden we integriteit, professionaliteit en betrouwbaarheid erg belangrijk. Met elkaar zorgen we dat onze goede naam en reputatie blijft bestaan. Onze integriteitregeling is hierbij leidend.

Over Pensioenfonds Horeca & Catering

Pensioenfonds Horeca & Catering behoort in omvang bij de tien grootste pensioenfondsen van Nederland. Met ruim 140 collega’s in Zoetermeer zetten we ons in voor de mensen in de bedrijfstakken horeca en catering. Mensen die hard werken, maar van wie de inkomsten en lonen relatief laag zijn. We beloven geen gouden bergen, maar realiseren een eerlijk pensioen.

We zijn daarin ambitieus en willen laten zien dat het anders kan. Eenvoudiger, moderner en goedkoper. We vermijden grote risico’s, maar behalen goede rendementen door onze eigen kijk op vermogensbeheer. We koppelen efficiënte processen aan actuele gegevens, met 100% transparantie. Wij hebben geen geheimen. Onze klanten kunnen alles zien en volgen, op elk moment dat zij dat willen. Dat is de norm die wij stellen.

Goed, goedkoop en gastvrij

Centraal in ons handelen staan de merkwaarden goed, goedkoop en gastvrij.

Goed betekent onder meer dat onze werkgevers- en deelnemersadministratie zo volledig en actueel mogelijk zijn, we uitstekend presteren in vermogensbeheer en dat onze communicatie met klanten transparant, effectief en vernieuwend is.

Goedkoop houdt in dat wij op de kosten letten en daarom de uitvoeringskosten van pensioenbeheer per deelnemer en de kosten van vermogensbeheer zo laag mogelijk houden. We hebben geen winstoogmerk en hebben al jaren de meest scherpe kostenpositie van Nederlandse pensioenfondsen.

Gastvrijheid is voor ons de verbinding met horeca en catering. Onze dienstverlening is gericht op onze klanten en draait niet om ons. We verplaatsen ons altijd in de werkgever en deelnemer en communiceren helder en duidelijk. Wij zijn goed bereikbaar via onze portalen. Als een meer persoonlijk contact nodig is dan zijn we telefonisch bereikbaar.

Onze merkwaarden hangen nauw samen met onze missie en visie

Hier lees je meer over de organisatie en besturing van het pensioenfonds.

In ons jaarverslag lees je wat wij in een bepaald jaar deden.